EEN GEBOREN CATERAAR

Het is eigenlijk een heel standaard verhaal: mijn ouders zijn cateraars, dus ik groeide op in de wereld van catering. Heel logisch dus dat ik hetzelfde beroep uitkoos. Echter heb ik die keuze niet zomaar gemaakt, ik ben ook niet zomaar een cateraar. Mijn leven lang was ik ervan overtuigd iets met mode of styling te gaan doen, ik heb namelijk een hbo-diploma Allround Styling op zak. Tot ik op het idee kwam om voedsel te stylen, zo kon ik the best of both worlds combineren.

EYE ON EVENTS & SIANSUGA

Wellicht ken je Eye On Events, dit is het cateringbedrijf van mijn ouders. Ondertussen heeft mijn zus het van ze overgenomen. Eye On Events was één van de eersten die luxe Surinaamse dansavonden organiseerden. Niemand verlaat hun feesten zonder lege maag. Tiffany The Food Stylist is de dochteronderneming van Eye On Events. Onderdeel van Eye On Events is het welbekende Siansuga, onze stand die jaarlijks op het Kwakufestival te vinden is.

FOOD STYLIST TIFFANY HIRALAL

Het concept van Tiffany The Food Stylist komt voort uit het vertalen van mode naar eten. Hoe zorg ik ervoor dat Surinaams eten, dat vooral gezien wordt als afhaalvoedsel of een snelle hap, naar een culinair hoogstandje gebracht wordt? Hoe laat ik smaakvolle traditionele Surinaamse gerechten het hoogtepunt zijn van ieder evenement? Ik ging op onderzoek uit en bestudeerde de Surinaamse feesten en cultuur aandachtig. Het eten smaakt altijd goed, daar lag het niet aan. De styling, dat was mijn uitdaging. Ik wil altijd het mooie uit eten halen en daar ging ik mee aan de slag. Ik werk daarom met elementen die de Surinaamse keuken al gebruikt, zoals bananenbladeren, satéstokjes en kokosnoten. De gerechten blijven traditioneel Surinaams, maar dan in een luxe uitvoering. En voor wie meer dan Surinaamse gerechten wil, ik ben van alle markten thuis. Tiffany The Food Stylist realiseert dat wat jij voor ogen hebt.

SURINAAMSE CATERING

De vraag die mij door elke klant wordt gesteld: wat is je afkomst? Ik ben Surinaamse, van Javaanse/Hindoestaanse afkomst en geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben vaak in voor een feestje en mijn familie staat altijd op nummer 1. Als ik ‘s avonds niet thuis ben, dan ben ik hoogstwaarschijnlijk styling inspiratie aan het opdoen (lees: uiteten). Waar ik ook ben en wat ik ook doe, ik haal altijd inspiratie uit mijn omgeving en de mensen waarmee ik samenwerk.

Ben je op zoek naar een Surinaamse cateraar voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Tiffany The Food Stylist garandeert jou een geslaagd event. Zullen wij er samen een feestje van maken?

NEEM CONTACT OP