Catering voor alle gelegenheden

Als je net als ik op heel wat Surinaamse (familie)feestjes aanwezig was, dan weet je dat een feestje pas echt geslaagd is als het eten lekker is. En eten moet ook vooral lekker zijn, maar voor een ultieme smaakbeleving zorg ik ervoor dat mijn gerechten altijd perfect gestyled zijn. Surinaamse gerechten zijn namelijk culinair en bewerkelijk en niet zomaar een snelle hap. De styling ervan mag daarom niet vergeten worden. De gerechten die ik serveer zijn traditioneel Surinaams én worden geheel in stijl geserveerd.

Tiffany The Food Stylist vertaalt mode naar eten en combineert diverse fashionable stylingelementen met traditionele elementen uit de Surinaamse keuken. Samen met mijn team creëer ik prachtige en luxe gestylde gerechten, hapjes en fruittafels. De styling ervan begint met een creatief idee, dat we uitwerken in een mindblowing resultaat, dat je gasten nog heel lang bijblijft.

https://unsplash.com/@quanle2819
https://unsplash.com/@fabmag

Surinaamse gerechten

Tiffany is gespecialiseerd in de catering van Surinaamse gerechten, echter maak en style ik met plezier en liefde voor het vak alle gerechten van de wereld klaar! Gaat het om een catering voor een multicultureel evenement, dan zorg ik ervoor dat de gerechten stijlvol en traditioneel klaargemaakt en geserveerd worden.

Al jaren houd ik mij bezig met koken en cateren. Samen met die ervaring en mijn creativiteit maak ik wonderlijke creaties die de catering op jouw feest extravagant maken.

Wedding Catering


Private Dining


Freelance Chefkok


Barbecue, Babyshower


High Tea


Zakelijke Catering


Catering geïnspireerd door jouw wensen

Om de catering optimaal te laten verlopen, heb ik vooraf zoveel mogelijk informatie van jou nodig. Zo ben ik benieuwd naar het thema van jouw gelegenheid, want daar haal ik mijn inspiratie uit. De Surinaamse keuken is breed, dus ik wil ook graag weten wat jij lekker vindt en welke Surinaamse hapjes of andere gerechten echt niet mogen ontbreken op het menu. Afhankelijk van hoe jouw event eruitziet en wat jouw wensen zijn, pas ik mij aan. Samen met jou zorg ik ervoor dat de catering één van de hoogtepunten van de dag is!

Wat vinden anderen van ons