Tiffany

EEN GEBOREN CATERAAR

Het is eigenlijk een heel standaard verhaal: mijn ouders zijn cateraars, dus ik groeide op in de wereld van catering. Heel logisch dus dat ik hetzelfde beroep uitkoos. Echter heb ik die keuze niet zomaar gemaakt, ik ben ook niet zomaar een cateraar. Mijn leven lang was ik ervan overtuigd iets met mode of styling te gaan doen, ik heb namelijk een hbo-diploma Allround Styling op zak. Tot ik op het idee kwam om voedsel te stylen, zo kon ik the best of both worlds combineren.

https://unsplash.com/@quanle2819
Tiffany The

FOOD STYLIST

Het concept van Tiffany The Food Stylist komt voort uit het vertalen van mode naar eten. Hoe zorg ik ervoor dat Surinaams eten, dat vooral gezien wordt als afhaalvoedsel of een snelle hap, naar een culinair hoogstandje gebracht wordt? Hoe laat ik smaakvolle traditionele Surinaamse gerechten het hoogtepunt zijn van ieder evenement? Ik ging op onderzoek uit en bestudeerde de Surinaamse feesten en cultuur aandachtig.

Het eten smaakt altijd goed, daar lag het niet aan. De styling, dat was mijn uitdaging. Ik wil altijd het mooie uit eten halen en daar ging ik mee aan de slag. Ik werk daarom met elementen die de Surinaamse keuken al gebruikt, zoals bananenbladeren, satéstokjes en kokosnoten. De gerechten blijven traditioneel Surinaams, maar dan in een luxe uitvoering. En voor wie meer dan Surinaamse gerechten wil, ik ben van alle markten thuis. Tiffany The Food Stylist realiseert dat wat jij voor ogen hebt.

Vraag een offerte aan

Samen met u stel ik een offerte samen op maat en smaak.
Met alles wat uw feest of evenement onvergetelijk maakt.
Perfect gedekte tafels, vol hartig en zoet en, indien gewenst, een feestelijke entourage.Wat vinden anderen van ons